top of page

Min mission er at hjælpe mennesker med at frisætte deres potentialer, og til at opnå en mere balanceret tilværelse, gennem et bevidst valg, og ved selv at tage ejerskab over tiden.  

Min uddannelsesmæssige baggrund er

 • Certificeret coach (ACSTH) hos Grow 2

 • Certificeret mindfulness stresscoach hos Heinrich Johansen og Lars Damkjær

 • Compassion underviser (TIC) - uddannet ved Aarhus Universitet 

 • Stifinder hos Stifinder - since 1994

 • NLP Master hos Out of the box

 • Cand.merc. fra Handelshøjskolen i København

 • 25 år+ erfaring som leder

 

Min mission er at hjælpe mennesker med at frisætte deres potentialer og til at opnå en mere balanceret tilværelse, gennem et bevidst valg, og ved selv at tage ejerskab over tiden.  

Min metode

 

Jeg bringer mine coach kompetencer i spil sammen med et mix af mine andre uddannelser, Stifinder, NLP Master, Compassion træner og stresscoach. Hertil anvender jeg min erfaring som leder i mere end 25 år og mit virke som assistentcoach på Stifinder lederuddannelsen.

Jeg møder det enkelte menneske i øjenhøjde for at blive klogere på, hvad der opleves som begrænsninger og udfordringer, således at vi sammen kan sætte mål for, hvad personen ønsker at opnå med sin coaching, hvilke ressourcer der kræves undervejs, hvilke potentialer personen har og hvilke handlinger der skal til. Jeg støtter personen med forskellige værktøjer undervejs, idet det er vigtigt, at man selv arbejder med sine mål og planer mellem sessionerne. Det er min erfaring, at netop ejerskabet er vigtig for den videre personlige udvikling.

Jeg har coachet både ledere og medarbejdere inden for mangeartede brancher og fagområder. 

 

Min daglige meditation

Jeg har igennem flere år været nysgerrig på, hvad meditation og mindfulness er og kan. Mine første smagsprøver fik jeg, på et Stifinder Gathering og dernæst via et weekendkursus. Det gav mig lyst til at gennemføre MBSR kurset. I forbindelse med sidstnævnte fik jeg lyst til at meditere på daglig basis, og det har jeg således gjort siden. Jeg bruger i dag meditation aktivt som metode til at træne min mentale sundhed.

​Mindfulness støtter mig positivt i mange situationer. For eksempel tager jeg udgangspunkt i Kærlig venlighed som indstilling, intention og støtte i udfordrende situationer. 

​Mindfulness giver mig et valg og en mulighed for at stoppe op og reflektere, fremfor at lade min indre autopilot styre. 

​Og jeg bruger også mindfulness som en måde at være på – både stille og i naturen. Og det at mærke stilheden, giver mig mulighed for at mærke mig selv, til at fokusere på hvad der er vigtigt og ikke, til at sige ja og nej, til at reflektere og ikke mindst til at mærke livet, det der gør ondt, glæden og lykken.

​Jeg arbejder som leder, og benytter det i en lang række sammenhænge som en del af mit job. Fx kan man ikke træffe valg, når man ikke er mindful.

Andet om mig 

 • jeg har en lang ledelseserfaring, og hvad der er i spil på en arbejdsplads

 • jeg lytter og har en høj grad af empati

 • jeg har en beroligende, tryg ro

 • jeg har selv oplevet stress både i rollen som leder, privat i min familie og på egen krop

bottom of page