top of page

Referencer

”Compassion har øget mit fokus på egen tid – alene tid for mig selv. Det giver mig et større perspektiv på det jeg skal levere, og det gør mig bedre og mere nærværende i mit arbejde og privatliv.

Jeg har lært at min vejrtrækning giver overblik og overskud til at se det essentielle i situationen, dagen eller bekymringen. Jeg bruger compassion i praksis, ved at lytte og mærke andre uden at skulle eje deres frustration.”

Charlotte Alexandra Pedersen. www.vinderkurs.dk

 

”TIC kurset (træning i compassion) har givet mig et øget fokus på vejrtrækning ved svære tanker, meditation i løbet af dagen for at finde ro (jeg er meget glad for de meditations filer vi har fået) og så tænker jeg på, hvordan kan jeg være min egen bedste ven.

Compassion skal erfares gennem afprøvning, og det motiverer mig også til at holde fast i at praktisere det, for jeg tror effekten øges langsomt. Forløbet har været meget veltilrettelagt og gennemført, med praktiske øvelser og samtalerne på holdet.

Katja var meget tydelig og super forberedt, så det var nemt og trygt at stemple ind i.”

Lotte Elleberg Møller. www.godproces.dk

”TIC kurset har givet mig en større indsigt i, hvad der tilhører mig vs hvad der tilhører andre. 

Jeg er blevet mere opmærksom på ikke at lade mig overinvolvere, og at stå stærkt i min self compassion.

Jeg anvender compassion i min hverdag – stopper op, og taler anerkendende til mig selv. Og accepterer hvad der ”larmer”.”

Katja Halladin Rauh. www.kahara.dk

”Jeg bruger compassion i min hverdag, inden jeg skal ind til en svær situation på arbejdet. Jeg bruger nogle minutter og træner åndedrættet.”

Kvinde, deltager på TIC kursus

 

 

”Katja kan være med til virkelig at gøre en forskel for mange mennesker med læring om compassion.”

Kvinde, deltager på TIC kursus

"Jeg har kendt og trænet Katja Johannesen i mit virke som uddannelsesleder på Mindfulness Stress Coach Uddannelsen, som hun deltog på i 2018.  

Katja er utrolig dygtig, ambitiøs og professionel, hvilket hendes engagement gennem hele uddannelse bevidnede. Jeg er overbevist om, at dette samt hendes evne for at skabe overblik og struktur vil smitte af på arbejdet med klienter. Endvidere har Katja et stærkt fundament i en lang og dyb mindfulness praksis og viden, hvilket gør hende til en meget autentisk formidler af stresshåndtering. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger."

Lars Damkjær, Uddannelsesleder & mindfulness formidler

 

"Jeg havde stor glæde af mine møder med Katja, det hjalp mig med at komme videre og frem til en konkret plan i forhold til mine problemstillinger. Hun er god til at bruge sin solide værktøjskasse af modeller og til at holde én på sporet, når man når det punkt hvor det ellers går i stå, hvis sidder alene med sine tanker."

 

Mette, 47 år

"Jeg har være i et forløb hos Katja, da jeg stod i en arbejdssituation, som var uudholdelig. Mit problem var et stresset arbejdsmiljø på mange planer - en manglende evne til at sige fra i tide, ikke at sætte grænser og manglende tro på, at det var ok at gøre det. 

Katjas forståelse og empati for, hvor jeg var og hvad jeg havde behov for, gjorde mig tryg og gav mig følelsen af, at det var helt normalt, at føle som jeg gjorde i den situation. 

Katja formåede at kombinere teori med praksis på en rigtig god måde. Katja tog fat i noget meget essentielt for mig. Gav mig de nødvendige redskaber til at komme videre og ikke mindst til, hvad jeg skal gøre for at forblive på rette spor. 

Jeg har også været deltager på Katja´s workshop ”Ved du, hvordan du trykker på pauseknappen”

Katjas vekslen mellem teori og øvelser gav virkelig stof til eftertanke. Jeg tænker tit tilbage på den viden og de øvelser Katja gav videre til os og på den måde bringer det ind i min hverdag." 

Jette

bottom of page